Ambulans eğitimi dersi sürüş teknikleri sürecinde vakaları ve ambulans şoförünün yol ile ilgili aşmak zorunda kalacağı teknik çözümlerdir.

Sürüş teknikleri olarak vakanın sedyede taşınması yada ambulans aracı içinde bulunan ekipmanların yeri hakkında eğitimi biz vermiyoruz. Bu eğitimi il sağlık bakanlığı komuta merkezinde atama yazınızı alırken size işe başlamadan veriyorlar.

Aynı zamanda işe başladığınız gün tam anlamında canlı canlı vaka durumları ve davranış şekilleri için 4 – 6 gün boyunca bir ambulans şoförünün yanında mesai yapılır.

Artık ambulans hakkında ana sedye nasıl çıkarılır vaka sedyeye nasıl alınır. Kaşık sedye nedir nasıl açılır. Ana sedye nasıl toparlanır konularını tamamı ile öğrenirsiniz. Ambulans eğitimi canlı canlı yaşayarak öğretilir.

Ambulans eğitimi dersi ve sürüş

Ambulans eğitimi dersi ve sürüş eğitimi vakanın sarsılmadan taşınması, özellikle fıtıklı ve kırıklı hastaların taşınması esnasında sarsılmadan nakil edilmesi konuları anlatılır.

  • Sert bir frenleme yapılsa da vaka nasıl sarsılmaz teknikleri öğretilir.
  • İki araç arasından anlık geçmek zorunda kalırsanız ve geçilecek alan aracınızın yarısı kadar uzunlukta ise nasıl kaçarsınız.
  • Yüksek hızlarda nasıl manevra yapılır anlık kurtuluşlar nelerdir.
  • Dar alanlardan yüksek hızlarda nasıl geçilir. Lastiklerin 1 cm dışında ki darlıkta tünellerden nasıl geçilir.

Gibi ileri sürüş teknikleri ve güvenli sürüş eğitimi sunulur. Konu ile ilgili eğitimi ambulans ileri sürüş teknikleri sayfamızdan inceleye bilirsiniz.

Ambulans şoförü nasıl olunur makaleyi okumanızda yarar var.

Ambulans eğitimi dersi ile alakalı 15 yıllık deneyime sahibiz. Konu ile alakalı yazılarımızdan yararlana bileceğiniz gibi soru sormak için bizi araya bilirsiniz.

Özel makam şoförü eğitimi makalemizi inceleye bilirsiniz.

Benzer Gönderiler